Nateus autoverzekering

Waarom zou je kiezen voor Nateus autoverzekering? Omdat je naast de wettelijk verplichte BA verzekering gratis een aantal extra voordelen krijgt. De BA verzekering vergoedt alleen de schade die je als bestuurder veroorzaakt aan anderen. En dan niet alleen de schade aan het voertuig waar je tegenaan bent gereden, maar ook de eventuele lichamelijke letsels van de inzittenden van dat voertuig én je eigen passagiers. Wat dus niet is verzekerd, is de schade aan je eigen voertuig en lichamelijk letsel wat je als bestuurder oploopt. Dit kan zijn licht lichamelijk letsel, maar ook blijvende invaliditeit. Hiervoor zijn er extra waarborgen mogelijk, zoals de bestuurdersverzekering. De extra voordelen die vallen onder de basiswaarborg zijn een aantal verschillende en bestaan uit:

  • Levenslang bonus-malus 0

Je hebt recht op levenslang bonus-malus 0! Wanneer je bonus-malus 0 hebt gehaald, dan blijft het ook 0. En dit levenslang. Je premie wordt zelfs niet verhoogd wanneer je een ongeval veroorzaakt.

  • Bijstand

Je hebt ook recht op bijstand na een ongeval, brand, diefstal of poging tot diefstal. Deze bijstand houdt onder andere in dat je voertuig naar een garage gesleept wordt. De bestuurder en passagiers worden thuisgebracht. Dit geldt allemaal voor gewaarborgde schadegevallen in België en het groothertogdom Luxemburg, zelfs tot 25 kilometer buiten de landsgrenzen. Mocht je voertuig gestolen worden, dan krijg je tot maximaal 20 dagen een gratis vervangwagen. Ook is er een informatielijn beschikbaar die je kunt raadplegen voor praktische informatie. En als het nodig is om bepaalde mensen te contacteren, dan kan dat ook kosteloos.

  • Nateus bijstandgarage

Als je naar een door Nateus erkende garage gaat, dan krijg je gratis een vervangwagen. De kosten voor de stalling worden vergoedt, maar maximaal tot 45 dagen. Je hoeft zelf niks voor te schieten, want Nateus regelt rechtstreeks met de garage de betaling. Ook heb je recht op het ophalen en afleveren van je eigen voertuig én de vervangwagen, zowel voor als na de herstelling.

  • Bob-waarborg

Ook gratis inbegrepen is de Bob-waarborg. Dit houdt in dat als je als Bob een ongeval veroorzaakt terwijl je rijdt met de auto van iemand anders, je ook verzekerd bent voor de materiële schade aan het voertuig.

Omniumverzekering

Bij de beperkte omniumverzekering ben je verzekerd tegen brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en aanrijding met dieren. Met de volledige omniumverzekering ben je naast al deze zaken ook verzekerd tegen vandalisme en stoffelijke schade.

Bestuurdersverzekering

De bestuurdersverzekering van Nateus dekt het risico wat je loopt als je als bestuurder een ongeval krijgt en als gevolg van dat ongeval lichamelijk letsel of blijvende invaliditeit krijgt. Ook vergoedt Nateus alle gevolgen die er zijn mocht u onverhoopt overlijden. Hierdoor worden de nabestaanden ook geholpen.

Reisbijstandverzekering

Wil je zekerheid in binnen- en buitenland, dan kun je kiezen voor de optie reisbijstandverzekering. Mocht je bijvoorbeeld een lekke band op je eigen oprit krijgen of als je met een lege tank in het buitenland strand, dan kun je rekenen op bijstand van Nateus. Ook ongevallen of ziektegevallen zijn gedekt. Je kunt dus met een gerust hart op reis.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 5.9/10 (20 votes cast)
Nateus autoverzekering, 5.9 out of 10 based on 20 ratings

Geen gerelateerde artikels.

Eén Reactie

  • van laere dirk december 26, 2012 at 2:58 pm

    dag heb een vraag je myn oud adres was gasmeterstraat 8 b 1 sint niklaas ik ben verhuist naar dalstraat 67 b5 sint niklaas myn verzekering verloopt af eind van de maand en dacht dat het verkeert gepost is op myn oud adres mvg en prettigge feesten toegewenst van laere dirk

Plaats een reactie

Jouw e-mailadres blijft onzichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *