Kilometerverzekering KBC

De kilometerverzekering van KBC, bestaat ze nu ofniet? Veel mensen vragen mij of ze bij KBC terecht kunnen voor een kilometerverzekering. Dan moest ik altijd antwoorden dat ik het niet zeker weet. Er is namelijk weinig (lees: geen) informatie te vinden over een kilometerverzekering bij KBC. Maar het is niet omdat er weinig info over te vinden is dat het niet bestaat. Omdat ik graag duidelijkheid heb stapte ik naar KBC met de vraag “Kan ik een kilometerverzekering aangaan bij jullie?”.

Antwoord

Het antwoord was even kort als de vraag: “Bij KBC kan er een korting gegeven worden indien u minder dan 10 000 km per jaar rijdt.
Een korting, that’s it. Maar van een echte kilometerverzekering is er dus geen sprake bij KBC.

Het systeem dat KBC hier toepast is gelijkaardig met dat van Ethias. Bij Ethias kan je ook  een korting krijgen van 15 % indien je minder dan 10 000 km per jaar rijdt. Een bijkomende voorwaarde bij Ethias is dat jouw bonus malus graad tussen 0 en 2 ligt (wat redelijk laag is). Indien deze voorwaarden vervult, krijg je een korting van 15% op de dekking burgerlijke aansprakelijkheid.

Bij deze is dit dan ook alweer duidelijk voor iedereen!

Bij KBC kan er een korting gegeven worden indien u minder dan 10 000 km per jaar rijdt. Voor de voorwaarden en een offerte kan U steeds vrijblijvend terecht bij een KBC-bankkantoor of een KBC-agent.
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 7.8/10 (9 votes cast)
Kilometerverzekering KBC, 7.8 out of 10 based on 9 ratings

Geen gerelateerde artikels.

Plaats een reactie

Jouw e-mailadres blijft onzichtbaar. Verplichte velden zijn aangeduid met een *